AANBOD WEEK VAN DE WERKSTRESS 2018 Training ‘Energy Kick!’ inclusief lunch

11/11/2018

In het kader van de ‘Week van de Werkstress’ die van 12 tot en met 15 november plaatsvindt, bieden wij met veel plezier de training Energy Kick!’ aan tegen een speciaal tarief. De week is in het leven geroepen om landelijk aandacht te vragen voor de preventie van werkstress en het vergroten van het werkplezier.  
 

Onze High Performance- en Vitaliteitscoach Eline Wierstra zet in deze training uw medewerkers, leidinggevende en/of teams actief aan het werk met de processen die een belangrijke rol spelen bij werkstress.  Zo bevorderen we de bewustwording en willen we inspireren om ook onder hoge werkdruk energie te behouden. Hieronder leest u meer over de training. 

Training Energy Kick! 
Het goed managen van je energie is essentieel om fit te blijven. Fit staat niet alleen voor lichamelijk fit zijn. Het gaat vooral ook om mentale weerbaarheid, om het behouden van je energie en in je kracht staan. Als je lichamelijk en geestelijk fit bent dan ben je tot veel meer in staat.
 
In deze training word je gestimuleerd de baas te blijven over je energieverbruik en daarmee je vitaliteit. Je leert hoe je kunt opladen, hoe je je energie beter kunt verdelen en hoe je onder hoge werkdruk je energie kunt behouden om optimaal te kunnen blijven presteren. Tijdens deze training inclusief lunch krijg je praktische oefeningen aangereikt werken we met apparatuur om je veerkracht en vitaliteit te verhogen. 
 
Deze onderdelen komen aan bod:
Vitaliteit & veerkracht incl. baseline meting; 
Je leert welk effect stress op je lichaam en geest heeft;
Je krijgt inzicht in jouw stress- en energiebronnen; 
Je wordt bewust van jouw emoties gedurende de dag;
Je leert hoe jouw emoties van invloed zijn op je hartritme en brein; 
Je leert hoe je je innerlijke staat kunt beïnvloeden; 
Je leert ontspannen en scherp te blijven onder druk;
Je stelt een persoonlijk actieplan op met als doel het managen van je energie op de lange termijn.
 
We werken o.a. met biofeedbackapparatuur. Deze apparatuur meet het - per slag veranderende ritme - van het hart. Deze hartritmevariatie geeft de staat weer van je emoties en de werking van je zenuwstelsel. Aan de hand van het biofeedbacksysteem monitoren we wat de invloed is van stress én kun je heel concreet zien in welke mate de oefeningen van invloed zijn op je innerlijke toestand. Het effect van de oefeningen is direct merkbaar, zichtbaar en meetbaar.
 
Actietarief: € 199,- excl. btw per persoon (i.p.v. € 250,- excl. btw)
 
Duur: een dagdeel (4 uur)
Max. aantal deelnemers: 12 personen per sessie
Datum en tijdstip: in overleg 
Locatie: Solid Sense, Burgemeester van Karnebeeklaan 12 te Den Haag
Bijzonderheden: de training is inclusief lunch 
 
Resultaten
Aan het eind van deze training hebben deelnemers:
inzicht in wat ze nodig hebben om balans en energie te behouden;
inzicht in hoe ze hun werkplezier en prestaties zelf kunnen beïnvloeden;
tools in handen om stress-signalen te herkennen en aan te  aanpakken voordat ze chronisch worden.
 
Aanmelden
Gun je jezelf of jouw team deze effectieve training inclusief lunch? Profiteer dan deze week nog van deze fikse korting door uiterlijk 16 november een mail naar Esther Verburg (esther.verburg@solidsense.nl) te sturen met daarin vermeld het aantal personen waarvoor je wilt boeken. 


 
 
 

re-integratie den haagSolid Downloads

Eerste hulp verlenen bij burn-out
Het gebeurt regelmatig: van de ene op de andere dag valt een medewerker uit door een lege batterij en ligt een burn-out op de loer. Kun je dat als HR-professional voorkomen en als het dan toch gebeurt, hoe begeleid je de medewerker bij langdurige uitval?
Lees artikel met tips
 
Training 'Vitaliteit en veerkracht'
Van u en uw medewerkers wordt verwacht constant te presteren op topniveau, maar veel dagelijkse werkzaamheden kosten energie en zo kunnen er lekken ontstaan in uw innerlijke batterij. Met de training Veerkracht & Vitaliteit stimuleert u uzelf en uw medewerkers om de baas te blijven over uw en hun energieverbruik en daarmee uw en hun vitaliteit.
 
Training 'Schitteren in je werk'
Een gemotiveerde en gezonde medewerker werkt met plezier en is van grote waarde voor de organisatie. In de training ‘Schitteren in je werk’ gaan de deelnemers actief aan het werk met bewustwording, stimulering van eigen inzetbaarheid, balans en zelfregisserend vermogen. 
 
Subsidie Ontwikkelplan voor 45-plussers
De subsidie voor het Ontwikkelplan is beschikbaar voor 45-plussers die gemiddeld minimaal 12 uur per week werkzaam zijn in een aantal geselecteerde beroepsgroepen. Solid Sense regelt voor u het gehele traject, vanaf de aanmelding (inclusief de subsidieaanvraag) tot aan het persoonlijk actieplan.
 
Speciaal voor de week van de werkstress
Iedereen ervaart werkstress. De een heeft er meer last van dan de ander. Je kunt het leren herkennen en voorkomen! Je bent immers geen robot. Lees meer over onze training.  
 
99 oplossingen tegen werkstress
Er is niet één oplossing voor werkstress. Dat geldt voor de werkgever en de werknemer. Tijdens de Week van de Werkstress krijgt u
99 oplossingen tegen werkstress.
 
Mediation en loopbaanbegeleiding bieden uitkomst. 

In samenwerking met @RWV Advocaten en Olympia Uitzendbureau Leiden organiseert Solid Sense een interessante Masterclass met als thema "Mediation en Loopbaanbegeleiding bieden uitkomst”. Aan bod komen onder andere hoe u omgaat met een verstoorde arbeidsverhouding en hoe dit met mediation en/of loopbaanbegeleiding verholpen kan worden. 

 
Workshop Het vizier op jouw inzetbaarheid
Solid Sense biedt deze workshop speciaal voor senior medewerkers. Jij beschikt over een enorm kapitaal aan ervaring en kennis. Hoe kun je deze bagage behouden, waar mogelijk delen en misschien wel verder ontwikkelen. Hierover meer in deze workshop.

Workshops Duurzame inzetbaarheid 
Solid Sense biedt diverse groepsgerichte workshops aan om invulling te geven aan uw duurzame inzetbaarheidsbeleid en mobiliteit. De workshops worden altijd op maat gemaakt. Wij geven ze zowel in-company als in ons mooie kantoor in Den Haag. Een kleine greep uit onze workshops voor duurzame inzetbaarheid:
Download bestand


Aan de slag met een leven lang ontwikkelen    ABU, Cedris, NRTO en OVAL schreven onlangs het rapport: Aan de slag met een leven lang ontwikkelen. Hierin beantwoorden zij de vraag hoe onze maatschappij het voor elkaar kan krijgen om iedere Nederlander zich een leven lang te laten ontwikkelen. Deze concrete oplossing droegen zij aan bij Marriet Hamer.
Download bestand


Werkstress de baas
Iedereen heeft weleens last van werkstress. Maar wat als het de overhand neemt? Lees meer over onze workshop: werkstress de baas.
Download bestand


Ontwikkelcheque voor bibliotheekmedewerkers
Stichting Bibliotheekwerk zegt: Investeer in jezelf, investeer in je loopbaan. Solid Sense staat klaar om je bij dit proces te begeleiden.
Bekijk het filmpje


Checklist voor basiscontract arbodienstverlening
Update april 2017 – inclusief wijzigingen Arbowet per 1 juli 2017
Download bestand


Feedback geven in vijf stappen
Feedback betekent letterlijk terugkoppeling. Het geven van feedback is van toegevoegde waarde om je werk te verbeteren en optimaliseren. 
Download bestand


Stress op het werk
Heb jij last van stress en ben je op zoek naar een oplossing? Breng stress in kaart met de stress quotiënt.
Download bestand


Tips tegen werkstress
Tips voor het voorkomen en aanpakken van werkstress; acht voor werkgevers en acht voor werknemers.
Download bestand


Dertigersdip
De juiste baan? Het goede beroep? De juiste partner? Het leven van eind twintigers/begin dertigers zit vol heftige vragen. De dertigersdip ligt op de loer.
Download bestand


The Five Tibetans
Er jonger uitzien en vitaler willen worden. Doe deze 5 oefeningen iedere dag en je voelt je als herboren.
Download bestand