Over ons

Frank van den Bichelaer, oprichter en directeur van Solid Sense, is opgegroeid in een ondernemersfamilie en weet hoe belangrijk het is dat mensen vanuit hun persoonlijke kracht werken èn ondernemen om succesvol te zijn. Persoonlijke succes en het succes van de organisatie gaan hand in hand. Vanuit zijn passie om mensen en teams te begeleiden, te coachen en te trainen, is Solid Sense ontstaan. Solid Sense bestaat uit een ervaren groep coaches en trainers met een grote diversiteit aan expertises. Solid Sense biedt dan ook een ‘alles onder één dak’ concept aan.

Team

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gecertificeerde professionals met een flinke dosis ervaring en uitstekende referenties. Gemene deler is dat we 'mensen-mensen' zijn: we zijn geïnteresseerd in de eigenheid van mensen, hun drijfveren en potentie. We vinden niets leuker dan talenten tot bloei te brengen. Een goed inlevingsvermogen, persoonlijke betrokkenheid en gedrevenheid vinden we daarbij vanzelfsprekend. We begeleiden niet alleen, maar inspireren en zetten aan tot beweging.  

Onze visie

“Wij geloven in persoonlijke groei. Wie zelf zijn of haar koers ontdekt en oppakt, heeft ook de kracht om te slagen. Solid Sense wijst niet de weg, maar helpt deze te vinden. Wij (h)erkennen talenten, ordenen gedachten en mogelijkheden. Zo creëren we essentieel inzicht, overzicht en vertrouwen. Wij gebruiken de adelaarsveer als bron voor ideeën en als symbool voor kracht en moed. Wij zijn pas tevreden als onze cliënten de veer oppakken en op solide grond hun weg vervolgen. Dat is Solid Sense.“


Waar doen wij het voor?


 
 
 

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van ons actuele nieuws, volg Solid Sense dan op LinkedIn:

Nieuws

Wat zijn energievreters en wat levert energie op?
16/5/2019

Een regelmatig terugkerend thema in coaching zijn energiegevers en energievreters. ... Lees meer

AANBOD WEEK VAN DE WERKSTRESS 2018 Training ‘Energy Kick!’ inclusief lunch
11/11/2018

In het kader van de ‘Week van de Werkstress’ die van 12 tot en met 15 november ... Lees meer

Laten we het niet eens worden! De kracht van het verschil
23/10/2018

Stel dat je in een gesprek of een teamoverleg nu eens niet zou zeggen: “Ik ... Lees meer

Meer nieuws