De werkwijze van Solid Sense

Bij Solid Sense starten we met een persoonlijk re-integratieplan voor uw werknemer. Daarin spiegelen we iemands talenten aan mogelijkheden in de arbeidsmarkt.

De afgelopen jaren hebben wij honderden mensen begeleid naar werk. Waar iemand ook tegenaan loopt; alles is in huis voor een op maat gemaakte aanpak. Kunnen testen of trainingen iemand verder helpen? Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van communicatie- of presentatievaardigheden of een sollicitatietraining. Dankzij de korte lijnen en oplossingsgerichte aanpak (naar: Insoo Kim Berg) van Solid Sense ervaren medewerkers na afronding van het traject meer balans, plezier en succes in het leven. Opdrachtgevers geven aan dat bemiddeling via Solid Sense de kans op een nieuwe baan groter maakt dan via andere re-integratiebureaus.

‘Solid Sense is voor ons een zeer betrokken partner met deskundige coaches. Ze zijn ons telkens nét een stapje voor: ze denken mee met waar we tegen aan lopen en geven concrete tips voor hoe we óók tegen de situatie aan kunnen kijken’. – HR-adviseur veiligheidsorganisatie

Als opdrachtgever ontvangt u van ons, na goedkeuring door de medewerker, tussentijdse rapportages en persoonlijke updates over de voortgang van het traject. Solid Sense is aangesloten bij NOBCO, NOLOC en OVAL. Wij werken volgens de wettelijke eisen van de Wet Verbetering Poortwachter.


 
 
 

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van ons actuele nieuws, volg Solid Sense dan op LinkedIn:

Nieuws

AANBOD WEEK VAN DE WERKSTRESS 2018 Training ‘Energy Kick!’ inclusief lunch
11/11/2018

In het kader van de ‘Week van de Werkstress’ die van 12 tot en met 15 november ... Lees meer

Laten we het niet eens worden! De kracht van het verschil
23/10/2018

Stel dat je in een gesprek of een teamoverleg nu eens niet zou zeggen: “Ik ... Lees meer

‘Geen poes pas, maatwerk en voor iedere vraag een specialist'
13/9/2018

Het IJsselland Ziekenhuis en Solid Sense zijn eind 2017 een samenwerking aangegaan ... Lees meer

Meer nieuws