Solidsense

Over ons

De kunst van persoonlijke ontwikkeling

Solid Sense is hét coachings- en trainingsbureau voor organisaties die willen investeren in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers.

Solid Sense is hét coachings- en trainingsbureau voor organisaties die willen investeren in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers.

Samen duurzaam groeien

Bij Solid Sense brengen we verandering teweeg die verder rijkt dan het individu. We werken in onze coaching en training aan amplitie, oftewel versterking. Hierbij richten we ons niet op de klachten van een werknemer, maar op de omgeving waarin de klachten ontstaan: de werkomgeving. We verbeteren het welzijn van werknemers door de werkomgeving op integrale wijze te verbeteren. Van curatieve zorg, naar preventie en duurzame inzetbaarheid. Op deze manier helpen we organisaties gezond te worden én blijven. Zo zorgen wij al sinds 2009 voor duurzame groei bij organisaties.

Coaches & trainers in heel Nederland

Solid Sense heeft een landelijk netwerk van coaches met diverse expertises. Van Maastricht tot Heerenveen. En van Den Haag tot Nijmegen.

Onze coaches en trainers staan in het hele land tot jouw beschikking. 

Bekijk ook:

Onderdeel van Aquilum groep

Sinds 2022 zijn we onderdeel van Aquilum. Als groep streven we naar een leven lang inzetbaar zijn. Als echte partner meedenken en adviseren over hoe medewerkers langer gezond en energiek aan de slag kunnen blijven of na uitval opnieuw aan de slag kunnen binnen een functie die bij hen past.

We profiteren van elkaars kennis en kunde. We versterken elkaar, ieder met hun eigen expertise en dienstverlening maar verbonden door één gezamenlijk vertrekpunt: positieve balans!

Lees meer over Aquilum groep

Waarmee kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Wil je ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.