Skip to content

Over ons

Solid Sense is hét coachings- en trainingsbureau voor organisaties die willen investeren in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers.

Dat doen wij met onze op maat gemaakte programma's en trajecten op het gebied van:

persoonlijke en loopbaanontwikkeling, teamontwikkeling en leiderschap, duurzame inzetbaarheid en outplacementstress en burn-out, verzuim en re-integratie.

Met onze integrale aanpak op organisatie, team en individueel niveau gaan we voor duurzame oplossingen.

Zo helpen wij al meer dan 10 jaar organisaties gezond te worden én te blijven. 

Persoonlijk, op maat en resultaatgericht

Met meer dan 85 ervaren, gediplomeerde en gecertificeerde coaches en trainers beschikken we over veel verschillende expertises en garanderen wij een landelijke dekking.

Solid Sense staat voor kwaliteit en verbinding. Onze integrale, persoonlijke en klantgerichte aanpak is wat ons onderscheidt. 

Of het nu gaat om een voorstel, traject, plan van aanpak of de juiste match tussen de coach en de coachee, het team of de organisatie. 

Alles wordt afgestemd op de wensen en behoeften van jouw organisatie. 

Landelijke dekking

Coaches & trainers in heel Nederland

Solid Sense heeft een landelijk netwerk van coaches met diverse expertises. Van Maastricht tot Heerenveen. En van Den Haag tot Nijmegen.

Onze coaches en trainers staan in het hele land tot jouw beschikking. 

De adelaarsveer

Samen maken we het succesvol

De adelaarsveer in ons logo is afkomstig uit de Indiaanse symboliek. Voor ons staat de veer voor vertrouwen, lef en veerkracht. Eigenschappen die onze werkwijze kenmerken. Want binnen onze samenwerkingen met klanten en cliënten creëren wij ruimte waarin vertrouwen, lef en veerkracht kunnen ontstaan. 

Wij geloven dat een succesvol coachtraject, een effectieve training of waardevolle samenwerking valt of staat met open communicatie. Daarom besteden wij veel aandacht en tijd aan het maken van de juiste match en het onderhouden van persoonlijk contact. 

Onze ruimtes

Door het hele land hebben we coach- en trainingruimtes met elk een eigen sfeer.
Door het hele land hebben we coach- en trainingruimtes met elk een eigen sfeer.

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet ons te bellen

085 130 34 31

Of laat een bericht achter.

Stuur bericht Bel mij terug