Skip to content

Diana de Winter

Ondernemerscoach

Vanuit haar leergierigheid en interesse in mensen, helpt Diana (pre)ondernemers bij het maken van hun volgende stap in het ondernemerschap. Haar financiële achtergrond is daarbij een extra toegevoegde waarde. Maar het gaat uiteindelijk om de persoon. Diana weet goed de juiste balans te vinden tussen coaching en het bieden van pragmatische tips. Diana coacht in het Nederlands, Engels en Italiaans.

"Groeien als persoon en als ondernemer begint bij inzicht in je eigen aardigheden (let op de spatie). Even belangrijk zijn je talenten en inzicht in de manier waarop je die ontwikkelt en inzet. Persoonlijk leiderschap is de sleutel voor het leven. De dynamiek van het ondernemerschap blijft voor mij een fascinerend onderwerp. In mijn bancaire loopbaan stond het begeleiden van ondernemers al centraal. Sinds 2017 heb ik zelf de stap naar zelfstandig ondernemerschap gemaakt. Ik houd van zeilen, wandelen (ook wandelcoaching), lezen, koken en gezelligheid."

De expertises & methodes van Diana

  • Persoonlijk leiderschap

  • RET

  • Oplossingsgericht coachen

  • Toegepaste bedrijfspsychologie

  • NLP

The art of inspiration

Hieronder vertelt Diana welk kunstwerk haar inspireert.

Uitgelicht

'De Kralingse Plas' is geschilderd door Jaïr Maarssen

"Jaïr is een jongeman met vele talenten, maar de buitenwereld noemt hem verstandelijk beperkt. Een kijkje door de ogen van Jaïr gun ik iedereen."