Skip to content

Frank van den Bichelaer

Oprichter, directeur en coach

Solid Sense is opgericht door Frank van den Bichelaer. Frank houdt niet van zweven en komt graag snel tot de kern van de zaak. Hij is het beste te typeren als: ondernemend, realistisch, positief, creatief en energiek. Na het behalen van zijn Master Coach en Master Counselor richtte hij in 2009 Solid Sense op.

“Hoe maak en houd ik mijn organisatie gezond?”
“Hoe kan ik de talenten in mijn team beter benutten?
“Hoe zorg ik ervoor dat ik beter functioneer?”

Sinds de start van mijn werkende leven in de uitzendbranche en de bedrijven waar ik daarna gewerkt heb, zijn deze vragen steeds de rode draad geweest. Mensen, teams en organisaties gezond houden, dat is mijn drijfveer. Hen op een positieve manier in beweging brengen en kwaliteit bieden zodat zij een stap kunnen zetten in hun groei en ontwikkeling. Ik vind niets mooier dan dat.

Dagelijks ervaar ik dat steeds meer mensen moeite hebben om in tijden van toenemende verandering het beste uit zichzelf, het team of hun organisatie te halen. Verandering is een constante geworden en dus neemt de (werk)druk binnen organisaties toe.

Om die reden heb ik in 2009 Solid Sense opgericht. Sindsdien heb ik samen met mijn team honderden mensen, teams en organisaties gecoacht, getraind, geïnspireerd en begeleid. Bij Solid Sense kun je rekenen op ervaren, gediplomeerde coaches en trainers die voor het beste resultaat gaan."

The art of inspiration

In het leven van Frank van den Bichelaer, oprichter en directeur van Solid Sense, heeft kunst altijd een belangrijke rol gespeeld. Zo hadden zijn ouders een kunstgalerie, is hij nog net niet tussen de schilderijen geboren en heeft hij zich zijn hele leven omringd met kunstenaars.

Dat zijn passie voor kunst op deze manier samen komt met zijn liefde voor het coachen en trainen van mensen, teams en organisaties is dan ook niet verwonderlijk.

Hieronder vertelt Frank welk kunstwerk hem inspireert.

Uitgelicht

Composition - Bram van Velde

"De lyrisch abstracte stijl van dit werk - met gebruik van sterk contrasterende kleuren - vind ik prachtig. Er gaat grote spanning en emotionaliteit vanuit. In de loop der tijd zijn de schilderijen van van Velde geëvolueerd naar een zichtbare uitdrukking van het onzichtbare. Een mooie parallel met wat onze coaches en trainers ook doen."