Solidsense

Werknemer

Voor jouw duurzame inzetbaarheid en re-integratie

Mensen helpen in hun groei en ontwikkeling. Dat is wat we doen. Zodat je jouw talenten optimaal benut, de juiste keuzes maakt én (weer) kunt stralen.

Mensen helpen in hun groei en ontwikkeling. Dat is wat we doen. Zodat je jouw talenten optimaal benut, de juiste keuzes maakt én (weer) kunt stralen.

Investeren in jezelf en het team

Wil je als professional of team beter kunnen samenwerken? Met meer werkplezier en betere resultaten? Onze ervaren en gecertificeerde coaches gaan graag met jou als manager, teamlid of geheel team aan de slag om het beste uit je te halen. 

Inzicht in jezelf

Wil je een stap maken in jouw groei, ontwikkeling en loopbaan (buiten jouw organisatie)? Of ben je benieuwd hoe je effectiever en bewuster kunt functioneren en communiceren? Met onze op maat gemaakte trajecten helpen we jouw verder zodat je (weer) kunt schitteren, de juiste keuzes maakt en je talenten optimaal benut. Ook staan wij voor je klaar als je je opgebrand voelt en praktische handvatten kunt gebruiken om om te gaan met stress, druk en de uitdagingen van het leven.

Grip op verzuim

Wanneer je (langdurig) uitvalt, heeft dit veel impact op je leven. Het liefst wil je gewoon weer snel aan het werk. Daar helpen wij je graag bij. Wij noemen dit re-integratie. Samen met onze ervaren en gecertificeerde coaches ga je aan de slag om je werk zo aan te passen dat je kunt blijven werken, of vinden we gezamenlijk een nieuwe passende werkplek binnen de wet- en regelgeving van de ‘Wet Verbetering Poortwachter’.

Bekijk ook

Waarmee kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Wil je ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.